Ingyenes online jóslás

Ariel arkangyal

Ariel arkangyal üzenete: „Anyagi szükségleteid biztosítva vannak, ha követed az intuíciódat és megvalósítod álmaidat. A jólét bőségszaruját öntöm rád és az életedre, és arra kérlek, hogy nyisd ki a karjaidat a befogadásra.”

Ariel arkangyal
Ariel arkangyal

A kincsek egy része ragyogó ötletek formájában érkezik majd, más része pedig lehetőségek formájában.  Együtt fogunk dolgozni azon, hogy megvalósítsuk legmagasabb álmaidat, és arra kérlek, hogy minden aggodalmadat add nekem. Isten és én nagyon szeretünk téged, és örömmel segítünk neked ezen a módon. Tudjuk, hogy a jóságot másoknak is továbbadod majd.

Munka Ariel arkangyallal: Ariel az isteni mágiával foglalkozik, ami a legmagasabb akarat azonnali megnyilvánulását jelenti. Ariel segít bevonzani minden támogatást, amire életfeladataihoz szüksége van. Tudnia kell, hogy normális és „fényben” van, hogy ezen a téren csodák történnek. Ariel aurája a rózsaszín halvány árnyalata, és ha rózsakvarc kristályt visel vagy tart a kezében, szíve még jobban megnyílik Ariel csodálatos szeretete előtt. Kérjen tőle bármit, amire szüksége van, és ő ennek megfelelően vezeti önt.