Ingyenes online jóslás

Azrael arkangyal

Azrael arkangyal – Megadás: „Az elmúlás, akárcsak az élet, állandó. A létezésben minden folyamatosan elmúlik és újjászületik – a testünk sejtjeitől kezdve a gondolatainkon és érzéseinken át a természet állandóan változó ciklusaiig. A természet számos részéhez hasonlóan az emberi psziché is nagyobb ciklusokon megy keresztül. A Földnek vannak napjai, éjszakái, 28 napos holdciklusa, 12 hónapos napciklusa, hogy csak néhányat említsünk.

Azrael arkangyal
Azrael arkangyal

Nekünk is vannak ciklusaink, és a legtöbbször ezek teljes összhangban vannak a természeti időszakokkal. Legyen szó nappalról, éjszakáról, időjárásról, évszakokról vagy asztrológiáról, vannak periódusaink és ritmusaink, amelyek összhangban vannak a természettel, függetlenül attól, hogy tudatában vagyunk-e ennek vagy sem.

A periódusnak az itt következő része a halál. Ebben a szakaszban az elengedéssel és az önmegadással foglalkozunk. Ebben a szakaszban el kell engednünk életünk és önmagunk bizonyos részeit. Ezen túl el kell engednünk az egót; önmagunknak azt a részét, amelyik ragaszkodik az identitáshoz, ahhoz, hogy önmagát lássa, hogy igaza legyen, azt a részét, amelyik elhiszi azt az illúziót, hogy valaha is igazán megismerhetjük a megismerhetetlent. Ebben az időben meg kell adnunk magunkat. Megadás Istennek, az életnek, a Nagy Titoknak, az Univerzumnak és a szeretetben létező magasabb intelligenciának.

Amint ez megtörténik, a pszichében és a szellemben egy újfajta szabadságot érünk el, és tiszta lappal indulunk egy új szakasz kezdetére.

A halál fázisa lehet izgalmas, ijesztő, extatikus, pusztító, vagy akár mindezek együttese, attól függően, hogy mi történik számunkra. Az emberek általában rettegve félnek attól, hogy feladják az egó énjüket. Ezért félnek a haláltól. De az egót most el kell engedni, hogy megtapasztalhassuk az új életet.

Végső soron csak annyit lehet tenni, hogy feldolgozzuk a felbukkanó érzéseket, és átadjuk magunkat ennek az isteni és természetes tudatossági körforgásnak. Az átadásra való képtelenség csak azt eredményezi, hogy a ciklusnak ez a része hosszabb, elhúzódóbb és nehezebb folyamat lesz, mint amilyennek szükségszerűen lennie kell.

Mindenekelőtt a felszabadulás valódi érzése vár most önre. Egy új szakasz. A változás most zajlik, fogadja el megadással. Lépjen át a félelmein.

Angyalok azt érzékelik, hogy ellenállást tanúsít az életében bekövetkező változásokkal szemben; és arra kérik önt, hogy legyen hittel teli és adja át magát az Univerzumnak. Gondoskodnak ön számára a legfőbb jóról; szeretik önt és támogatják, itt az ideje, hogy elengedje a félelmeit és a kétségeket. Nagyobb a terv, mint amit jelenleg lát, és azzal, hogy ellenáll a szükséges változásoknak, a bőséget tartja távol az életétől. Azrael arkangyal azt tanácsolja, lélegezzen mélyen, hagyja, hogy a lélegzet átáramoljon önmagán; megnyissa és egyensúlyba hozza a csakráit. Hallgasson valami szép, nyugtató zenét, sétáljon egyet a szabadban, jógázzon, meditáljon. Szánjon egy kis időt arra, hogy feldolgozza a változással kapcsolatos szorongását; mert hamarosan úgy fogja látni, hogy ez a változás a legjobb dolog, ami valaha is történt önnel. Kérje meg Azrael arkangyalt, hogy támogassa. Földelje le önmagát a belső erejével és bátorságával. A fekete turmalin, a hematit, az obszidián, a rózsakvarc és a hegyikristály mind jótékony hatásúak ebben az időszakban.