Ingyenes online jóslás

Barachiel arkangyal

Barachiel arkangyal az áldások angyalaként ismert. Azért dolgozik, hogy bejelentse és átadja Isten áldásait azoknak, akik megérdemlik, és hogy vezesse azokat, akik úgy gondolják, hogy kevésbé érdemlik meg Isten segítségét.

Barachiel arkangyal
Barachiel arkangyal

Barachiel vezeti az őrangyalokat is, akik szorosabban együttműködnek az emberekkel, mint a legtöbb más angyal. Ha segítségre van szüksége a hittel vagy a reménnyel kapcsolatban, ő ott van.

Gyakran nyomasztóan érezhetjük magunkat ha régi, egészségtelen szokásainktól szabadulnánk meg, ilyenkor ő segíthet nekünk továbblépni. Kérhet tőle segítséget függőséggel kapcsolatban is.

Barachiel arkangyal megjelenése a „helyes dolgok megtételét” jelképezi. Lehet, hogy épp küzd egy problémával, és bizonytalan abban, hogy mi a „helyes”, amit tennie kellene. Tudnia kell, hogy a válaszok önben vannak. Ne feledje, hogy a „helyes” dolog az, ami az ön számára is optimális.

Barachiel arkangyal kártyalap a hagyományos értékek és intézmények kártyája. Barachiel arkangyal egy tanácsadót vagy mentort jelenthet, aki bölcsességgel és útmutatással látja el, vagy egy spirituális illetve vallási tanácsadót, például papot, plébánost, prédikátort, imámot, rabbit vagy szerzetest.

Alternatívaként lehet, hogy olyasvalakivel van dolga, aki nagyon megrögzött a maga módján. Az intézmények, amelyeket Barachiel arkangyal kártya képviselhet, lehetnek gazdasági, vallási, politikai, társadalmi, családi, oktatási, szociális és egészségügyi intézmények.

Megjelenése azt jelezheti, hogy most van itt az ideje a szokásokhoz vagy a hagyományokhoz való alkalmazkodásnak. Ez most nem a heveskedések időszaka. Azt is jelezheti, hogy részt vesz valamilyen hagyományos szertartáson, vagy hogy elkezd néhány új, saját hagyományt vagy rituálét létrehozni.