Ingyenes online jóslás

Gábriel arkangyal

Üzenet Gábriel arkangyaltól: „Itt az ideje, hogy felvállalja vezetői képességeit és éljen lehetőségeivel, hogy azután szeretetteljes iránymutatást adhasson másoknak.”

Gábriel arkangyal
Gábriel arkangyal

Fogadja el a hatalmat szeretetteljes módon, és használja a nagyobb jó érdekében. Gábriel arkangyal úgy irányítja tetteit, hogy azok másokat inspiráljanak és motiváljanak. A képzettségével kapcsolatos önbizalomhiányt is kicseréli a szolgálat, a segítségnyújtás és a tanítás iránti fokozott vággyal. Amikor a figyelmét valaki inkább a „Hogyan szolgálhatok?” kérdésre összpontosítja, akkor nem fog aggódni amiatt, hogy mások mit gondolnak róla. Koncentráljon az erősségeire, a sok leckére, amit megtanult, és arra, hogy milyen jó érzés élő példája lenni annak, hogy valaki követi az isteni útmutatást.

Munka Gábriel arkangyallal: Gábriel neve azt jelenti: „Isten az én erőm”, és ez a mondat önt is jellemzi. A hátterétől függetlenül mindig Isten ereje árad önből is. Gábriel arkangyal segíthet önnek abban, hogy teljes nyugalommal használhassa ezt az erőt. Biztosítja önt, hogy bátran használhatja az erejét, és mindenben megvédi önt. Gábriel aurája rézszínű, akárcsak a trombitája. Amikor citrin ásványi követ vagy nagy tisztaságú rézből készült tárgyat visel valaki, könnyebben kapcsolódhat Gábriel energiájához.