Ingyenes online jóslás

Mihály arkangyal

Mihály arkangyal üzenete: „Ön Isten erős, szerető és kreatív gyermeke. Nagyon szereti önt”. Ön is a Teremtő képére és hasonlatosságára teremtetett, így az isteni tulajdonságok aspektusait ön is megtestesíti.

Mihály arkangyal
Mihály arkangyal

A belső isteni fénye tiszta és az igazságtól ragyogó. Semmilyen hiba nem teheti tönkre Isten kezének munkáját, az igazi tökéletességet. Ne féljen önnön hatalmától, a nagyszerűségtől vagy a bölcsességtől.

Amikor sikerrel jár, másokat is inspirálhat. Amikor úgy változtatja meg az életét, hogy az jobban megfeleljen az érdekeinek, másokat is motiválhat, hogy hasonlóan cselekedjenek. Legyen erős! Legyen csodálatos! Igazából ez ön.

Munka Mihály arkangyallal: Mihály arkangyal neve azt jelenti: „Aki olyan, mint Isten”, mivel a Teremtő nagyszerű tulajdonságait sugározza: szeretetet, hatalmat, erőt és rendíthetetlen hitet. Amikor valaki Mihályt hívja, saját hasonló tulajdonságai felerősödnek és felnagyítódnak.

Kérje meg Mihály arkangyalt, hogy lépjen be az álmaiba, és távolítson el minden félelmet, amely megakadályozza abban, hogy teljes mértékben élvezhesse és megélhesse spirituális ajándékait és tulajdonságait. Mihály különösen jól dolgozik velünk alvás közben, mivel ilyenkor nyitottabbak és fogékonyabbak vagyunk.