Ingyenes online jóslás

Phanuel arkangyal

Phanuel arkangyal a remény angyala, és hatalma van még az ördög felett is. A remény, a bizalom érzése, a jó iránti vágy, amelyet az a feltételezés kísér, hogy a remélt cél elérhető. Ez is egy út Istenhez, ami megnyitja a lehetőségét annak, hogy útmutatást és isteni inspirációt kaphasson ön is.

Phanuel arkangyal
Phanuel arkangyal

Amikor a remény és a hit együtt van jelen valakiben, akkor a változások még gyorsabban és erőteljesebben történnek meg. A remény erejének lángra lobbantásának kulcsa a bizalom mély érzése és az a hit, hogy a jó győzedelmeskedni fog.

Remény nélkül a kétségbeesés, a reményvesztettség, a depresszió áldozatává válhatunk, amikor elhisszük, hogy a gyógyulás vagy a megmentés soha nem fog bekövetkezni. Ha a reménytelenség eluralkodik valakin, az illető szó szerint érzelmileg megfagy a rettegéstől, és tehetetlen lesz, hogy segítsen önmagán. Úgy tűnik, mintha az ördög markában lenne.

Meglepő módon a düh lehet a megváltás a helyzetre! Találja meg a módját annak, hogy a rettegés eléggé megnyíljon ahhoz, hogy felfedje a rejtőzködő dühét ebben a reménytelenségben. Ha éppen egy krízis közepén van, adjon időt és helyet magának, hogy teljesen átadhassa magát a dühnek, mint egy kétéves gyermek a hisztinek. Hívja Phanuel arkangyalt, hogy segítsen áttörni a félelem nyomasztó érzésein.