Ingyenes online jóslás

Raguel arkangyal

Raguel arkangyal üzenete: Most minden úgy van, ahogyan annak lennie kell. Lásson túl az illúzión, és ott lássa meg a mögöttes rendet.

Egy mindenki számára előnyös helyzet van kialakulóban, olyan megoldásokkal, amelyek minden érintett számára optimálisak. Ehhez azonban hinniük kell abban, hogy az égiek a színfalak mögött azon dolgoznak, hogy mindenki számára a legnagyobb jót hozzák össze.

Raguel arkangyal
Raguel arkangyal

Kérjék meg Raguel arkangyalt, hogy támogassa a hitüket, ha az esetleg meginogna. Használjanak pozitív megerősítéseket és imákat, hogy a rezgésszintjüket magasan tartsák. Mindenekelőtt győződjenek meg arról, hogy a helyzetről folytatott beszélgetésekben pozitív és optimista szavak és mondatok szerepelnek. Az erős hit és a pozitív gondolatok nagyban gyorsíthatják az eredmény megérkezését.

Munka Raguel arkangyallal: Raguel gyönyörű halványkék energiával rendelkezik, mint az ég egy tökéletes tavaszi reggelen. Ő az az arkangyal, aki az embereket arra vezeti, hogy tisztességes és igazságos módon cselekedjenek, és Raguel hitet ad nekünk az emberiség alapvető jóságában is. Ha valaki akvamarin kristályt visel vagy fog a kezébe, Raguel kedves és bölcs személyiségéhez kapcsolódhat.