Ingyenes online jóslás

Raziel arkangyal

Raziel arkangyal üzenete: „Készen áll! Megvannak az erőforrásai illetve a képességei ahhoz, hogy remek dolgokat hozzon létre. Az élet varázslatos.”

Raziel arkangyal
Raziel arkangyal

Ez a kártya azt jelzi, hogy itt az ideje új projektekbe kezdeni! Ha eddig kétségei voltak azzal kapcsolatban, hogy képes-e megvalósítani az álmait, azt most mindenképp hagyja hátra. Valójában minél nagyobb az önbizalma, annál több sikert tapasztalhat! Szerencsére az angyalok erősíthetik belső erejét, ha segítségül hívja őket.

Bár lehet, hogy nem érzi magát késznek arra, hogy továbblépjen az útján, valójában sokkal felkészültebb, mint azt gondolná. Élettapasztalatai felkészítették erre a pillanatra, és a most rendelkezésére álló lehetőségek varázslatosak. Nem szükséges több tanfolyamra járnia vagy több könyvet olvasnia, az most csak késleltetné önt abban, hogy átlépjen azon az ajtón, amely jelenleg nyitva áll ön előtt. Céltudatosan cselekedjen minden olyan tervével kapcsolatban, amelyre eddig készült.

A kártya további jelentései: Nincs több halogatás! Mágikus események. Koncentrált erőfeszítések. Váratlan erőforrások. Raziel arkangyal a spirituális titkok és misztériumok varázslószerű angyala, aki megnyitja ön előtt a lehetőségek kapuit. Ő is felgyorsítja a megnyilvánulás útját, hogy sokkal gyorsabban élvezhesse a sikert, mint ahogy az logikusan lehetségesnek tűnik.