Ingyenes online jóslás

Igen-Nem jóslás kristálygömbbel

 

Tegyen fel egy kérdést magában, majd erősen koncentrálva kattintson a jósgömb képére. A kristálygömb megmondja, hogy szerinte igen, nem, vagy talán a jóslás eredménye. Az igen-nem jóslás pontossága nagyban függ attól, hogy a kérdező mennyire erősen koncentrál.

 

 

Kristálygömb:

A kristálygömb általában 10cm vagy nagyobb átmérőjű gömb alakú jóseszköz. Anyaga hegyikristály, ólomkristály vagy egyszerű üveg is lehet. Már a Bibliában is említést tesznek róla, a középkor folyamán is sok híres jós használta. A kristálygömb jóslás volt a jövendölés egyik legelterjedtebb fajtája.

A kristálygömb használata:

A jósgömb használatára általában sötét szobában kerül sor. Előbb fekete terítőt vagy kendőt raknak alá, majd gyertyát gyújtanak és így, a félhomályban fürkészik a jövőt. Ha a jós kezeit a gömb két oldalára helyezi, azzal segítheti a fókuszálást.

Kristálygömb képeinek értelmezése:

Sikeres kristálygömb jósláshoz fontos, hogy a jós a tudatát és a szemeit is ellazítsa, ne a jósgömb felületén figyelje a tükröződéseket, hanem a kristálygömb belsejében keresse a képeket. Ezek a megjelenő képek gyakran szimbolikus jelentésűek, szükséges lehet egy bizonyos fokú tapasztalat a megfelelő értelmezésükhöz.

A kristálygömb kapu lehet más síkokra, ezért asztrális lényekkel való kommunikációra is használható.

igen-nem jóslás